Varför grundades VivBon Familjeservice? Seniorservice och nannyservice i Stockholm

VivBon Tulpaner
VivBon Tulpaner

Varför grundades VivBon Familjeservice?

Jag heter Christoffer Bylock och är den som startade VivBon. Mitt mål är att VivBon skall kunna erbjuda förstklassiga tjänster till kunder som behöver en extra hand i vardagen.

2009 så skapade jag och mitt dåvarande bolag en av Sveriges första barnvaktsförmedlingar som snabbt växte till en av Sveriges största. Vi märkte att vi kunde skapa mer tid åt barnfamiljer mitt i karriären och dessutom skapa mer kvalitetstid då våra barnvakter avlastade föräldrar så de kunde komma hem och bara vara föräldrar.

När barnen sedan väl är stora och kanske till och med utflyttade så kommer ofta nästa stora utmaning då samma familjs föräldrar eller maka/make blir äldre och måste få hjälp av äldreomsorgen. Med begränsade insatser från hemtjänsten och brist på platser på äldreboende har utveckling gått mot att allt mer ansvar läggs på de anhöriga. Precis som jag hjälpte barnfamiljerna att frigöra mer kvalitetstid med familjen så vill jag nu hjälpa anhöriga och seniorer och leverera en förstklassig service i form av avlastning i vardagen med kompetent och långsiktig personal.

VivBon betyder att man skall leva det goda livet som familj i alla stadier i livet och därför har vi tagit fram några förstklassiga tjänster.

En heltäckande tjänst för seniorer på Östermalm i form av avlastning i vardagen och Concierge Service med VivBon Senior Service samt även hemtjänstslots, hembesök av läkare och tandläkare i hemmet.

För barnfamiljer på Östermalm erbjuder vi professionella nannies genom VivBon Nannies.

VivBon har valt att satsa enbart på en geografiskt liten marknad med en lokal personalstyrka bestående av kompetenta och erfarna biträden för seniorer och Nannies för barnen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.