Rekryterare och kundansvarig på en nytänkande concierge service

VivBon Hotel Nanny and Vivbon Hotel Senior service 2
VivBon Hotel Nanny and Vivbon Hotel Senior service 2

Rekryterare och kundansvarig

Kommun: Stockholm
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare

Om jobbet

Vi söker dig som vill utvecklas både inom rekrytering, försäljning och kundservice då denna tjänst innehåller alla tre bitar.

VivBon är ett företag som funnits sedan 2017 och har tagit fram helhetslösningar för tjänster i hemmet för både urbana moderna barnfamiljer och seniorer.

Vi finns numera i hela landet och kommer även under hösten att lanseras i vissa länder i väst och sydeuropa.

I rollen skall du ta hand om våra inkommande och befintliga kunder och analysera deras behov och matcha deras krav med vår personalstyrka. Vi jobbar också mycket med nyrekrytering/search och bygger nätverk för att bygga långsiktiga relationer med både kunder, personal och prospects.

Vem är du?

Du är en person som är intresserad av mänskliga relationer och tycker om att hjälpa människor att lösa deras problem. Du tycker också om att jobba med långsiktiga relationer. Du älskar att göra det lilla extra för att göra både kunder och personal extra nöjda.

Teknik

Du är också en teknik intresserad person med mycket stor erfarenhet av att jobba helt molnbaserat med t.ex Google Drive. Har du också jobbat med molnbaserade CRM system och rekryteringsverktyg så är detta ett plus. Du är öppen och nyfiken på nya digitala lösningar som underlättar jobbet i våra rekryterings- och försäljningsprocesser samt kundhantering. Du kommer har stor frihet att prova och utveckla nya lösningar.

Kommunikation

Du är väl insatt i sociala medier, employer-branding och är en god kommunikatör och känner trygg att kommunicera på olika digitala plattformar, telefon, fysiska kundmöten och intervjuer.

Bakgrund

Har du en bakgrund inom försäljning, kundservice och rekrytering och känner att du vill utveckla dessa färdigheter mer, så vet vi att du kommer att tycka om detta jobb.

Tjänsten planeras att starta i september 2021.

Är detta du? Ansök då nedan.

Ansök / Apply

//
År av erfarenhet
År av erfarenhet
År av erfarenhet
Click or drag a file to this area to upload.
Skriv in här eller ladda upp fil nedan. Write here or upload below.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.