Press

VivBon Seniorservice och Familjeservice
VivBon Seniorservice och Familjeservice

Press

 

VivBon Seniorservice och Familjeservice
VivBon Seniorservice och Familjeservice

Press

VivBon AB – Guld och högsta kreditvärdighet hos UC 2020.

VivBon AB – Guld och högsta kreditvärdighet hos UC 2020.

UC Guld diplom för den högsta kreditvärdighet

VivBon AB har även 2020 fått utmärkelsen Guldsigillet ifrån UC för den högsta kreditvärdighet.

VivBon tillhör nu en minoritet av Sveriges företag som har denna nivå hos UC och de svenska Bankerna.

Riskklass 5 – Guldsigill

Företaget bedöms ha högsta kreditvärdighet.
99,76 % eller större sannolikhet till överlevnad.

 

Se även: Guldsigill 2019

Raytelligence tecknar återförsäljaravtal med Transfer Service Group och VivBon

Raytelligence tecknar återförsäljaravtal med Transfer Service Group och VivBon

Raytelligence tecknar avtal med Transfer Service Group som är verksamma inom Vård, Service och Säkerhet med bl.a dotterbolagen Doktor Hemma, VivBon Senior Service, Ubewise och Transfer Säkerhet.

“Genom detta avtal kan vi erbjuda vår lösning till andra kundsegment än de traditionella som vi når genom de större vårdgivarna och ser fram mot samarbetet ” säger Per-Arne Viberg VD Raytelligence.

“Att få tillgång till Raytelligence’s unika lösningar för äldrevård och säkerhet ger oss ett attraktivt tillägg i vårt erbjudande till våra kunder” säger Christoffer Bylock, VD Vivbon och Doktor Hemma.

För frågor Raytelligence hänvisas till:
Per-Arne Viberg
pelle@raytelligence.com
0702-20 33 82

För frågor Transfer Service Group (VivBon och Doktor Hemma) hänvisas till:
Christoffer Bylock
Christoffer.bylock@transfer.se
0737-25 32 06

Raytelligence AB (publ)
Klammerdammsgatan 6
302 42 Halmstad

Raytelligence är ett svenskt innovationsbolag, baserat i Halmstad som erbjuder produkter för övervakning av vitalparametrar, det vill säga andning, hjärtfrekvens och rörelsemönster, baserat på bolagets egen 60 GHz radarteknologi.

Varför grundades VivBon Familjeservice? Seniorservice och nannyservice i Stockholm

Varför grundades VivBon Familjeservice? Seniorservice och nannyservice i Stockholm

Varför grundades VivBon Familjeservice?

Jag heter Christoffer Bylock och är den som startade VivBon. Mitt mål är att VivBon skall kunna erbjuda förstklassiga tjänster till kunder som behöver en extra hand i vardagen.

2009 så skapade jag och mitt dåvarande bolag en av Sveriges första barnvaktsförmedlingar som snabbt växte till en av Sveriges största. Vi märkte att vi kunde skapa mer tid åt barnfamiljer mitt i karriären och dessutom skapa mer kvalitetstid då våra barnvakter avlastade föräldrar så de kunde komma hem och bara vara föräldrar.

När barnen sedan väl är stora och kanske till och med utflyttade så kommer ofta nästa stora utmaning då samma familjs föräldrar eller maka/make blir äldre och måste få hjälp av äldreomsorgen. Med begränsade insatser från hemtjänsten och brist på platser på äldreboende har utveckling gått mot att allt mer ansvar läggs på de anhöriga. Precis som jag hjälpte barnfamiljerna att frigöra mer kvalitetstid med familjen så vill jag nu hjälpa anhöriga och seniorer och leverera en förstklassig service i form av avlastning i vardagen med kompetent och långsiktig personal.

VivBon betyder att man skall leva det goda livet som familj i alla stadier i livet och därför har vi tagit fram några förstklassiga tjänster.

En heltäckande tjänst för seniorer på Östermalm i form av avlastning i vardagen och Concierge Service med VivBon Senior Service samt även hemtjänstslots, hembesök av läkare och tandläkare i hemmet.

För barnfamiljer på Östermalm erbjuder vi professionella nannies genom VivBon Nannies.

VivBon har valt att satsa enbart på en geografiskt liten marknad med en lokal personalstyrka bestående av kompetenta och erfarna biträden för seniorer och Nannies för barnen.

VivBon och Transfer Service Group

VivBon och Transfer Service Group

VivBon har förvärvats av Transfer Service Group AB och VivBons uppskattade helhetslösning av tjänster och vård för seniorer skall nu expandera över hela Storstockholm och andra storstäder. I den nya gruppen ingår även Doktorhemma och en vårdcentral. Vi på VivBon är glada över att vara en del av Transfer Service Group och att få bygga upp och säkra den framtida äldreomsorgen med våra nytänkande gemensamma visioner.

För mer information kontakta:

Christoffer Bylock
Vice VD
Transfer Service Group

+46 73 725 32 06

christoffer.bylock@transfer.se