Pressrelease: Äntligen – En helhetslösning för seniorer på Östermalm med hemtjänst och hushållsnära tjänster!

Äntligen – En helhetslösning för seniorer på Östermalm med hemtjänst och hushållsnära tjänster!

De två lokala Östermalmsbolagen, Livea Hemtjänst och VivBon Senior Service har inlett ett samarbete och erbjuder ett heltäckande serviceutbud åt seniorer på Östermalm i form av både vård och omsorg samt hushållsnära tjänster och fixartjänster. Båda grundarna har arbetat inom hemtjänsten och har insett att något måste göras åt kvaliteten då denna bransch har förvandlats till en massindustri där hemtjänstkunderna upplever hög personalomsättning, slarvigt utförda uppgifter och låg kompetens inom området.

Vi vill att man ska våga bli gammal och känna sig trygg och omhändertagen i sitt hem. Våra ledord är professionalism kontinuitet och trygghet vilket vi skapar genom ett servicetänk i världsklass i kombination med handplockad, erfaren och kompetent personal i välutvecklade matchningsprocesser mot våra kunder.
Entreprenörerna Christoffer Bylock (VD VivBon) som tidigare drev Nannyakuten, Pia Sundberg (VD och grundare, Livea) och Annika Nilsson (Verksamhetschef, Livea) drivs alla av att skapa kvalitet inom äldreomsorgen och leverera service i toppklass och med värdighet. Det nya samarbetet mellan VivBon Senior Service och Livea innebär att vi gör skillnad på riktigt.

VivBon Senior Service – Hushållsnära tjänster

Christoffer Bylock
073-7253206
info@vivbon.se
www.vivbon.se

Livea – Hemtjänst och personlig assistans

Pia Sundberg
VD
070-3445676
pia.sundberg@livea.se
livea.se

Annika Nilsson
Verksamhetschef
0709-907223
annika.nilsson@livea.se
livea.se

Om VivBon Senior Service:

VivBon Senior Service – Hjälp i vardagen
Vi hjälper dig med städning, tvätt, matlagning, disk, matinhandling, sällskap, promenader och andra vardagssysslor, planering och hjälp med teknik i hemmet. Vi erbjuder tjänster i och runt hemmet som underlättar vardagen för seniorer på Östermalm. Vi satsar enbart på en geografiskt liten marknad med en lokal personalstyrka bestående av kompetenta och erfarna seniorbiträden.

Om Livea Hemtjänst – Vår passion

Livea tänker skapa Sveriges bästa hemtjänst och verkar endast lokalt på Östermalm. Vi handplockar undersköterskor och vårdbiträden med utbildning och erfarenhet och lägger ner tid på schemaläggningen så att samma person kan komma så ofta som möjligt. Vi besöker dig gärna, berättar vad själva hemtjänsten innebär och reder ut i begreppen.

Pressbild - VivBon Senior Service och Livea Hemtjänst
Pressbild – VivBon Senior Service och Livea Hemtjänst