VivBon Seniorservice

Familjeservice

Skräddarsyr för dig

VivBon Seniorservice

Familjeservice

Skräddarsyr för dig

Familjeservice för alla dina behov

Vår familjeservice skräddarsys exakt efter din familjs behov och kriterier. Vårt fokus ligger på bästa möjliga service för dig och din familj.

Vi vill ge familjen möjlighet att fokusera på jobb och föräldraskap genom att erbjuda personal som sköter all markservice.

Vad gör oss unika?

Vi vet hur det är att arbeta med barnfamiljer i deras privata hem och vi finns nära dig lokalt. Med mångårig erfarenhet av att rekrytera nannies, hushållerskor så erbjuder vi en förstklassiga familjeservice – för dig som önskar det lilla extra.

Vi skapar värde bortom att endast erbjuda en enkel tjänst. Genom att vara lyhörda, ingjuta förtroende och ge det lilla extra, jobbar vi för långa och trygga kundrelationer. Vi anpassar oss efter din livsstil och vardag – inte tvärtom. Det är bara du som bestämmer vad som ska göras hos dig och vem som ska genomföra arbetet!

För att tjänsten skall gagna barnen och er familj på bästa sätt är det viktigt att ni känner er trygga så vår personal kan kliva in till fullo och ta det ansvar ni lämnar över. VivBon placerar endast högkvalificerade personal med lång erkänd kunskap och erfarenhet av tidigare professionellt arbete med barnfamiljer. Vår personal kommer att engagera sig i er familj vilket innebär att hen blir som en del av familjen – något som bygger hälsosamma och långsiktiga relationer med barnen på ett förstklassigt sätt. 

Familjetjänster

Vi börjar alltid med en grundlig behovsanalys. Därefter skräddarsys tjänsten till den grad att tjänsten passar in optimalt i ditt vardagliga liv. Det kan innebära hjälp med sysslor såsom hämta och lämna på aktiviteter, förskola/skola eller matlagning.

Varför skall du anlita VivBon Nannies?

Du vill ha en långsiktig lösning. Vi satsar på kontinuitet och långsiktighet.

Du vill kunna kombinera karriär och familjeliv.

Du vill ha en Nanny som själv har uppfostrat barn eller barnbarn.

Du vill ha en Nanny som tar mycket ansvar för hemmet.

När du kommer hem vill du fokusera på att vara förälder.

Vi anpassar oss efter dig – inte tvärtom.

Stort värnande och omtanke för dig och dina barns personliga integritet.

Tjänsten skräddarsys efter dina unika behov.

Vita tjänster.

Gör en intresseanmälan eller ring:

o8-12 86 65 65